Mitä ovat Ospat ? OspA, OspC jne.

Asiantuntijana Soile Juvonen TTT

Valvojat: Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb, Jatta1001, Borrelioosiyhdistys, Bb

Vastaa Viestiin
Jatta1001
Viestit: 435
Liittynyt: Su Helmi 17, 2013 16:59
Paikkakunta: Pyhtää

Mitä ovat Ospat ? OspA, OspC jne.

Viesti Kirjoittaja Jatta1001 » To Helmi 13, 2020 16:41

https://www.truthcures.org/ospa?fbclid= ... K_Y50iC8nA

Mitä ovat Ospat ?
Ne ovat Pam3Cys

Rakkulat (?) jotka suojaavat Borrelia bakteeria immuunijärjestelmän välttämiseksi, peitetään ulkopintaproteiineilla tai ospeilla, kuten OspA, OspB, OspC ja niin edelleen. Näille Ospsille on ominaista niiden kemiallinen rakenne "triasyylilipoproteiineina". Orgaanisessa kemiassa rakenne on yhtä suuri kuin funktio. Tässä selitetään kuinka Osp-toiminnot aiheuttavat tautia.

Katso kuva alkuperäisestä linkistä, joka esittää kemiallisen rakenteen, joka koostuu kolmesta asyyliryhmästä molekyylin toisessa päässä. Kemiallinen nimi on "Tripalmitoyylikysteiini", lyhennettynä Pam3cys tai joskus P3C. On helppo nähdä kolme asyyliryhmää: kolme siksak-riviä, jotka on merkitty punaisella. Nämä asyyliryhmät ovat rasvahappoja, ja ne tekevät OspA: sta ja muista borreliaalisista Ospista immunogeenisiä ja vahingoittavat myös immuunijärjestelmää.

Pam3Cys on myrkky

Triasyylilipoproteiineja hallitsevat tietyn kaltaiset reseptorit 2 ja 1 yhdessä (TLR2 / 1) ihmisen immuunijärjestelmässä. TLR2 / 1 "heterodimeeri" hallitsee myös antigeenejä, jotka liittyvät sieniin ja lipoproteiineihin muista mikrobista, kuten E. colista, tuberkuloosista ja MRSA: sta, muutamia mainitakseni. Triasyylilipoproteiineja käytetään laboratorioissa kokeellisen sepsiksen indusoimiseksi. Sieniantigeenien tiedetään aiheuttavan vakavia neurologisia sairauksia.

Vuonna 1998 synteettinen OspA-tuote hyväksyttiin käytettäväksi rokotteena, joka tunnetaan nimellä LYMErix. Se vedettiin markkinoilta kolmen vuoden kuluttua lukuisten vakavien haittatapahtumien vuoksi, mikä ei ole yllättävää ottaen huomioon vahingot, jotka triasyylilipoproteiini kykenee aiheuttamaan. Ensinnäkin se voi vahingoittaa aivoja.

OspA (Pam3Cys) aiheuttaa aivotulehduksia

Mario Philipp Tulanen yliopistosta kertoi, että OspA aiheuttaa astroglioosia: patologisia muutoksia, jotka tapahtuvat aivoissa vaurioiden tai sairauksien seurauksena. Robert Martin & Adriana Marques kansallisesta autoimmuunisairauksien ja infektiotautien instituutista (NIAID) kertoivat, että OspA aiheuttaa aivojen tulehduksia samalla kun humoraalinen immuniteetti on tylppä:

"Nämä tulokset osoittavat, että TLR1 / 2: n kautta tapahtuva signalointi vasteena B. burgdorferille voi saada aikaan vastakkaisia immunoregulaation vaikutuksia veressä ja aivojen immuunisoluissa, mikä voi olla merkitys näiden osastojen erilaiselle alttiudelle infektiolle.

"Borreliaen ja niiden lipoproteiinien immunosuppression mekanismeja kuvataan runsaasti. Napsauta alkuperäistä linkkiä saadaksesi lisätietoja.

Vastaa Viestiin